Събота, 08 Oct 2022
            
Общество

„Дайкин – България“ подари въздухопречиствател на Центъра за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа в Свищов

  15.01.2020 15:15
„Дайкин – България“ подари въздухопречиствател на Центъра за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа в Свищов

В края на 2019 година "Дайкин – България" организира благотворителна коледна кампания „Запалете светлина – подарете чист въздух“. Компанията представи желанието си да подари три уреда за пречистване на въздух Daikin URURU MCK75J на предложени от гражданите организации, които получат най-голяма подкрепа в социалната мрежа Facebook.

Кампанията приключи на 08.01.2020 година, като предложението на Лора Григорова от Свищов получи най-голяма подкрепа и спечели първо място.

Днес в Центъра за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа беше доставен уредът. Социалната услуга е разкрита по проект «Услуги за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа в Община Свищов“, като финансирането е осигурено по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, приоритетна ос „Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване“, процедура „Социално включване в общността“.

Въздухопречиствателят Daikin URURU MCK75J ще бъде част от специално създадената, обзаведена и оборудвана по Проекта терапевтична стая за работа с деца в УК „Алеко Константинов“ - Свищов. Той осигурява и овлажняване на въздуха в помещенията, с което предпазва от разпространение на вируси, създава благоприятна и чиста среда, в т. ч. и за хора с алергии.

Екипът на ЦРИУСП в Свищов сърдечно благодари на "Дайкин – България" за инициативата, на г-жа Лора Григорова и всички, които подкрепиха предложението.


Ключови думи
Дайкин въздухопречиствател
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати