Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество

Подлагат на обществено обсъждане проекта за Бюджет 2020 на Лясковец

  12.01.2020 07:25
Подлагат на обществено обсъждане проекта за Бюджет 2020 на Лясковец

Публично обсъждане на проекта за Бюджет 2020 на Лясковец ще бъде проведено на 17 януари от 17:30 часа в Залата на Общината.  Бюджетът е основният финансов план и е свързан с предоставяне на услуги на граждани и фирми в сферите образование, здравеопазване, социални услуги, чистота, култура, спорт, териториално и селищно устройство и други.
На обсъждането ще бъдат представени целите и приоритетите за годината, новите проекти и намеренията за капиталови разходи. Да се включат са поканени жителите на община Лясковец, юридически лица, неправителствени организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства, представителите на спорта и цялата общественост.
Мнението на всички Вас - граждани, общински съветници, кметове на кметства, ръководители на институции, медии, граждански сдружения, юридически лица, които осъществяват дейност или ползват услуги на територията на общината, е от изключителна важност и се надяваме да присъствате, отправя поканата кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова.


Ключови думи
Бюджет 2020 Лясковец
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати