Неделя, 02 Oct 2022
            
Спорт

Младежите на „Локо” ще зимуват на върха в Зона „Мизия”

  18.12.2019 20:29
Младежите на „Локо” ще зимуват на върха в Зона „Мизия”

Последният есенен кръг на хандбална зона „Мизия” за младежи до 19 г. се проведе в спортна зала „Никола Петров” на 18 декември. Три мача изиграха младите „железничари”. В първия се изправиха срещу традиционно неудобният тим на „Левски” от град Левски. В началото гол след гол се отбелязваха в двете врати и никой отбор не успя да вземе превес. В самия край на първото полувреме домакините успяха да отбележат три безответни попадения и да се приберат на почивката с преднина 13:11. През втората част „локомотивци” не изтърваха инициативата и заслужено победиха с 25:21.
За втория мач срещу връстниците си от „Осъм” (Ловеч) „железничарите” излязоха по-мотивирани и победиха категорично с 28:10 (15:4).
В третата среща се наложиха над градския съперник „Раховец-2008” с 26:11 (14:5).
С пълен актив от 10 т. младежите на ХК „Локомотив” ГО оглавиха временното класиране на зона „Мизия”.
„Доволен съм от победите, но искам във всеки мач да влизаме максимално концентрирани и със самочувствие. Това не го видях в първата среща. Подценихме съперника. Това не трябва да се допуска. Поговорихме с момчетата в паузата между мачовете и успяхме да коригираме играта”, каза старши треньорът на „Локомотив” Йордан Димитров.
„Локомотив”: Стефан Димитров, Павел Павлов, Любен Иванов, Велимир Даскалов, Емилиян Синигеров, Петър Николов, Михаел Иванов, Николай Генов, Николай Москов, Пресиян Стоянов, Георги Кръстев, Кристиян Йорданов, Стелян Димов.


Ключови думи
хандбал локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати