Сряда, 17 Мар 2021
            
Общество

Нова мултимедийна зала бе открита в Центъра за обществена подкрепа в Свищов

  10.12.2019 15:14
Нова мултимедийна зала бе открита в Центъра за обществена подкрепа в Свищов

По съвместна инициатива на Център за обществена подкрепа – Свищов, Районно управление на МВР – Свищов, Ротари клуб – Свищов и Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Свищов, на територията на местния Център за обществена подкрепа бе оборудвана и официално открита мултимедийна зала.
Новата придобивка ще се използва от всички социални структури в Общината, работещи с деца и семейства, с цел превенция на рисковете на социалната среда, подобряване на климата в семействата и подпомагане на подрастващите.
Директорът на Центъра за обществена подкрепа Ася Михайлова благодари на всички институции, спомогнали за реализиране на идеята, като подчерта финансовата ангажираност на Ротари клуб – Свищов, благодарение на чиято щедрост е оборудвана залата. Като израз на признателност за дарението, чиято финансова стойност е 6 600 лв., Михайлова поднесе благодарствен адрес на президента на Ротари клуб Георги Братов. Тя благодари също на общинското ръководство и ресорния зам.-кмет д-р Анелия Димитрова за безрезервната подкрепа във всяко едно начинание, свързано с развитието, подобряването и надграждането на социалните услуги в община Свищов. Д-р Димитрова отвърна с думите: „За мен е истинско удоволствие да присъствам на откриването на поредната успешно реализирана партньорска инициатива между Община Свищов и Ротари клуб – Свищов. Благодарим на Ротари клуб, че припознава и подкрепя такива каузи, които имат висока обществена значимост, като превантивната работа с деца и младежи. Центърът за обществена подкрепа е естествената среда, където всички институции, които са пряко ангажирани с процеса на превенция, ще могат да си партнират и координират своите действия, за да имаме по-висока резултатност и ефективност от тяхната работа. Нашата цел е една и тя е да опазим нашите деца. Благодаря на всички вас, че сте толкова ангажирани с тази много съществена роля на всички институции по осигуряването на безопасна и сигурна среда за децата!“.


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати