Сряда, 05 Oct 2022
            
Общество

Горнооряховският младежки парламент: Благодарим на всички, които допринасят градът ни да стане по-добро място за живеене

  05.12.2019 11:54
Горнооряховският младежки парламент: Благодарим на всички, които допринасят градът ни да стане по-добро място за живеене

Днес се чества Денят на доброволеца и на този за нас скъп празник искаме да благодарим на всички, допринесли чрез своя доброволчески труд градът ни да стане по-добро място за живеене и да способства завръщането на младите.
Младежите от Горнооряховски младежки парламент доброволно създават чрез своята дейност инициативи в името на и за хората на Горна Оряховица. Вече 15  години се занимаваме с доброволчески дейности и инициативи, развитие на млади и амбициозни хора и чрез Международна награда на херцога на Единбург - България искаме да дадем възможност на още много младежи да се включат в програмата за личностно развитие и да предизвикват себе си в различни приключения.
За нашият екип доброволчеството е средство за учене на така ценените „Умения на 21 век“, свободно изразяване и отстояване на мнение, срещане с различни хора и емоция.  Радостни сме да виждаме усмивките по лицата на хората, които са съпричастни към нашите каузи и ни подкрепят.  
Благодарим!  Честит празник, доброволци!  Не се чудете и доброволци станете!  
Може да ни потърсите по отношение на всякакви въпроси в социалните мрежи, а повече за Наградата може да прочетете тук: http://intaward-bg.org/.
Горнооряховски младежки парламент


Ключови думи
Горнооряховски младежки парламент Ден на доброволеца
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати