Други

Община Свищов обяви празнични конкурси в навечерието на Коледа и Нова година

  11:13, 03 Dec 19
Община Свищов обяви празнични конкурси в навечерието на Коледа и Нова година

Няколко конкурса, посветени на Коледа и Нова година, обяви Община Свищов. Първият е за най-красива коледна картичка. В него участие могат да вземат всички деца от детските градини, училищата и социалните заведения в община Свищов. Картичките ще бъдат изложени в Художествена галерия „Николай Павлович“ след оценяването. Участниците трябва да предадат своите творби до 16 декември в кабинет 24 в сградата на Общината.
Същите са условията и за конкурса за най-красиво изработена семейна коледна картичка. Тук допълнително условие обаче е в изработването на картичките да са участвали няколко членове или цялото семейство.
Община Свищов обяви конкурс и за  най-празнично украсени детска градина, училище, социално заведение, класна стая и др. Участие (чрез снимки и видео) могат да вземат всички учебни и социални заведения и други учреждения от община Свищов. Краен срок за участие е 16.12.2019 г. Предложенията представяйте в сградата на Община Свищов – кабинет №24 или на e-mail: zori.marinova@svishtov.bg
Няма ограничения за участниците в друга надпревара – за Послание на 2020 г. Крайният срок и тук е 16 декември, като предложенията се представят също в сградата на Община Свищов – кабинет №24 или на e-mail: zori.marinova@svishtov.bg.
Организаторите са предвидили отличаването и на Инициатива на 2019 г. Участие могат да вземат учебни и социални заведения, неправителствени организации и фондации, културни институции, творчески формации, държавни и общински учреждения и др. Предложенията изпращайте в писмен вид, като опишете заложените цели, постигнатите резултати и обществената значимост на  инициативата. Краен срок за участие 16.12.2019 г. Предложенията представяйте в сградата на Община Свищов – кабинет №24 или на e-mail: zori.marinova@svishtov.bg.
Наградите са осигурени от Община Свищов и ще бъдат връчени в Новогодишната нощ на площад „Алеко“, по време на празничната програма с начален час 23.30 часа.


Ключови думи
конкурси Коледа Свищов