Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Политика

Кметът Генчо Генчев представи екипа си за мандат 2019 – 2023

  02.12.2019 17:12
Кметът Генчо Генчев представи екипа си за мандат 2019 – 2023

Официално кметът на Свищов Генчо Генчев представи ръководния екип, с който ще работи през следващите четири години. Двама от ресорните заместник-кметове - д-р Анелия Димитрова и Бедри Алиев, заслужиха отново доверието на кмета, след като бяха редом с него в управлението на Общината и в първия му мандат.
Димитрова ще продължи да отговаря, както досега, за ресорите, свързани с образование и социална политика, а Алиев - за отбранително-мобилизационната подготовка, транспорт и чистота.
Новите лица, на които кметът Генчев гласува доверие, са Илиян Венков и Иван Шопов.
Илия Венков е възпитаник на СА „Д. А. Ценов“, завършил „Стопанско управление“ и „Бизнес администрация“ и защитил следдипломна квалификация „Здравен мениджмънт“. Той ще отговаря за спорт, младежки дейности и здравеопазване.
Иван Шопов, дългогодишен служител и юрист на Общината, ще поеме функциите на заместник-кмет по темите, свързани със строителство, благоустройство и инвестиционна политика в община Свищов.
Кметът на Свищов Генчо Генчев пожела успех на новосформирания ръководен екип и изрази увереност в ползотворната работа, която предстои да бъде свършена в интерес на жителите на община Свищов.


Ключови думи
Генчо Генчев екип Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати