Сряда, 28 Сеп 2022
            
Други

Остава седмица до тегленето на голямата награда в Лотарията на НАП

  02.12.2019 15:18
Остава седмица до тегленето на голямата награда в Лотарията на НАП

На 9 декември ще бъде изтеглена голямата награда от 50 000 лв. в третото издание на Лотарията на НАП, което се явява последно. Всяка седмица има печеливш, който се сдобива с предмет на стойност около 1 000 лв. Месечните награди са на двойна цена – 2 000 лв.
До момента в третия сезон на Лотарията са регистрирани общо 21, 5 млн. касови бележки на обща стойност 270 милиона лева. Касовият бон с най-висока сума е за близо 10 хиляди лева. За област Велико Търново бележките са почти  900 хиляди. Общата им сума е 11, 7 млн. лв. Лотарията на НАП доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук - https://www.facebook.com/kasovbon .
От началото на Лотарията в ТД на НАП във Велико Търново са връчени 7 награди, спечелени на територията на областта – 3 смартфона, 2 таблета, лаптоп и телевизор. Пет от тях грабнаха дами, което показва, че жените са по-активни в регистрирането. Надхвърлят 50 хиляди издадените от ПОС устройство бележки. Гражданите на Великотърновска област са едни от най-активните -  всеки участник е регистрирал средно по 445 касови бона. Областта е сред шестте с най-много активни потребители в страната - 4325, като новите са 795.
Припомняме, че всеки може да въвежда касови бележки на сайта www.kasovbon.bg, както и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори. Да участва в лотарията има право всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта на Лотарията и е регистрирал валидни касови бележки. Няма ограничения за минималната или максимална цена на покупката, както и за броя регистрирани бележки. Ако вече имате създаден профил, можете да въвеждате бележки директно през сайта. Задължително трябва да се пази всеки регистриран бон като доказателство за печалба в играта.
50 хил. лева очакват големия победител в Лотарията с касови бележки на НАП на 9 декември. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта https://kasovbon.bg/ до 11,59 ч. на 8 декември 2019 г. Тегленето ще се извърши малко преди 9 часа в предаването "Тази сутрин" по BTV.


Ключови думи
лотария НАП
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати