Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Светски

Търновска ученичка влиза в главните роли на три хитови сериала

  30.11.2019 06:04
Търновска ученичка влиза в главните роли на три хитови сериала

Ученичката от великотърновската Хуманитарна гимназия Иванина Илиева влиза в главните роли на три нови хитови сериала. 17-годишната възпитаничка на най-старото училище спечели кастинг за непрофесионални актьори, като се пребори с още 100 души от цялата област.
Всичко започнало на шега. Нейна приятелка й показала обявата за кастинга и решили да кандидатстват заедно. Впоследствие другото момиче се отказало, затова Иванина се явила на прослушването сама. Преди това обаче трябвало да изпрати свои снимки и да разкаже за любимите си занимания. Изненадала се, когато я поканили на официалния кастинг.
Първата стъпка била да й направят фотосесия, след което Иванина трябвало да измисли сценарий и да създаде образ на несъществуващо момиче. Поставяли и други задачи, които трябвало да разкрият на журито дали самата тя притежава талант. Казали й, че ако не се обадят до 20 дни, значи не е одобрена.
Изненадата била пълна, когато преди седмица телефонът й звъннал. Съобщили й, че е одобрена сред всички и трябва да подпише двугодишен договор. За да излезе на екрана обаче Иванина ще трябва да премине през половингодишно обучение в шест модула. След всеки месец тя ще получава удостоверение за придобити умения. В сключения от нея контракт има и опция, в която е записано, че ако се справя добре, може да участва и по-рано в различни сериали и дори реклами. Тя обаче ще участва основно в три нови заглавия. Едно от тях е реалити сериалът „Истински рими“, в които ще играят актьорите от „София ден и нощ“. За Иванина е гарантирана главна роля, като младото момиче ще си партнира с хип-хоп изпълнителката Диона, Крис Ненков-Коки, както и с Калоян Димитров. Стартът е през 2020 година и се очаква да привлече много зрители.
Всъщност Иванина още от малка си представяла, че е филмова звезда. Влизала мислено в ролите на големите български и холивудски артисти. Любимият й наш филм е „Крадецът на праскови“, а Невена Коканова е актрисата, която я вдъхновява. Същото важи и за Анджелина Джоли, която е идол на младото момиче.
Освен всичко друго Иванина има и много горещо хоби. Младото момиче от няколко години се занимава с въртене на огньове и споделя, че именно там донякъде е придобила умения на артист. По думите й играта с пламъци има своя сюжет и хореография, затова може да се счита за реален огнен театър на движението.
Иванина Илиева учи „Терапия и рехабилитация“ в Хуманитарна гимназия, която е една от перспективните паралелки в града. Наскоро завършила и курс за масажистка, като възнамерява да практикува в студиото на своята сестра. Младото момиче пише поезия и мечтае един ден да издаде своя стихосбирка. Иванина е родом от Козлодуй, но споделя, че именно във Велико Търново започнали да се сбъдват всичките й мечти. Тя дошла специално, за да учи в Хуманитарна гимназия и днес е особено щастлива за избора си, тъй като там открила добри приятели и подкрепа от всички учители.


Ключови думи
Иванина Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати