Вторник, 04 Oct 2022
            
Култура

Феи повеждат най-малките търновчета на пътешествие в Страната на цветята

  23.11.2019 06:29
Феи повеждат най-малките търновчета на пътешествие в Страната на цветята

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 23 ноември от 11.00 ч. в читалище „Искра” във Велико Търново, ще гостува един от най-популярните спектакли на ДКТ – Варна. „Трите феи“ е по сценарий и режисура на Вера Стойкова, сценографията и куклите са дело на Адриана Добрева, композиторът е Иван Кръстев. В постаноквата участват Евгения Василева, Елица Данаилова и Мария Томова.
„Трите Феи“ предлагат на децата вълнуващо приключение. Те ще ги поведат на пътешествие в Страната на цветята. На крилете на вълшебството ще се понесем в необятния свят на семенцата, луковичките и коренчетата, ще помагаме в засаждането им и ще станем свидетели на чудото на растежа. Заедно с Капчо, Пъстроцвета и Слънчева - помощниците на Феите, ще се опитваме да познаем какво цвете ще цъфне или какъв цвят ще бъде.  Истински чудеса в градинката на Феите! Как се наричат трите Феи? Ще разберете сами, ако сте готови за пътешествие! Как ще пътуваме? С песен, разбира се, споделят в аванс Феите.  
 
Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.

 

 

 


Ключови думи
Театър ВЕСЕЛ Трите феи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати