Събота, 01 Oct 2022
            
Светски

Екипът на „Диви и щастливи“ гостува в Горна Оряховица преди официалната премиера

  18.11.2019 11:52
Екипът на „Диви и щастливи“ гостува в Горна Оряховица преди официалната премиера

Част от приключението на Яна Маринова, Луиза Григорова – Макариев, Александър Сано, Базил Айденбенц, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Калин Врачански и всички, които по един или друг начин участват в романтичната екшън комедия „Диви и щастливи“, ще стане публиката в Горна Оряховица. Предпремиерно лентата ще бъде завъртяна на 20 ноември от 17.30 ч. в залата на Общината. Половин час по-рано почитателите на седмото изкуство ще могат да се срещнат с екипа, реализирал проекта.
„Диви и щастливи“ гостува в Горна Оряховица със съдействието на председателя на Общинския съвет Димитър Николов. Още в началото на октомври по покана на Николов в града дойде единият от продуцентите на „Диви и щастливи“ – актьорът Александър Сано. Тогава Сано не скри удивлението си от отзивчивостта, с която е посрещнат в региона. Част от сцените в „Диви и щастливи“ са снимани във Велико Търново, като Сано все така се впечатлява от начина, по който екипът е приет.
С лек  и свеж тон „Диви и щастливи“ засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие, но трябва да се потруди за него.
Официалната премиера на "Диви и щастливи" ще бъде на 29 ноември. Предпремиерната прожекция в Горна Оряховица ще е безплатна за публиката.


Ключови думи
Диви и щастливи Александър Сано
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати