Петък, 30 Сеп 2022
            
Спорт

Над 200 деца идват в Горна Оряховица за турнира „Млад акробат“

  12.11.2019 11:46
Над 200 деца идват в Горна Оряховица за турнира „Млад акробат“

Четвъртите от последното Европейско първенство – Мартин и Данаил Николови, ще открият тазгодишното издание на турнира „Млад акробат”, домакин на което е Горна Оряховица.

Над 200 деца от 11 клуба в страната ще вземат участие в състезанието, което ще се проведе на 16 ноември (събота) в акробатичната зала на спортен комплекс „Никола Петров”. Състезанието се организира от Българска федерация по спортна акробатика със съдействието на Община Горна Оряховица и Клуб по спортна акробатика „Акро Нова“. Турнирът е насочен към най-малките акробати във възрастите момичета и момчета индивидуално 6-9 г., млад акробат групово 6-12 г., 8-14 г. и 7-16 г. Официалната тренировка е в петък, а самото състезание започва в 8.30 ч. на 16 ноември (събота) и ще бъде наблюдавано от националния треньор Драгомир Драганов. Горна Оряховица ще бъде представена от двата клуба „Акро Нова“ и „Джим денс“. Официалното откриване на турнира е насрочено за 10.00 ч.

Ръководствата на двата горнооряховски клуба канят своите съграждани да подкрепят децата, положили усилия, време и любов, за да се подготвят и представят по най-добрия начин. Входът за състезанието е свободен.


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати