Събота, 01 Oct 2022
            
Спорт

Баскетболният „Локомотив” празнува 10 години с мач на поколенията

  12.11.2019 11:11
Баскетболният „Локомотив” празнува 10 години с мач на поколенията

Десет години от създаването си празнува през 2019 г. Баскетболен клуб „Локомотив”. През цялата година клубът организира поредица от събития, посветени на годишнината, а на 23 ноември в спортна зала „Никола Петров” ще има баскетболен празник и среща на поколенията. Сред гостите ще бъдат представители на Баскетболната федерация, Общината, директорите на училищата в Горна Оряховица, фирмите, които са помагали на клуба през годините. Поканени са и всички приятели на баскетбола, децата, които тренират и техните родители.

На терена един срещу друг ще излязат два отбора на „Локомотив” – от едната страна са момчетата, които са сформирали първия отбор преди 10 години, а срещу тях ще е сегашният мъжки отбор, който играе в Аматьорската лига.

Цяла година организирахме различни събития, в които дадохме възможност за изява и на децата, които не са картотекирани в някои от представителните отбори. Целта ни беше всички деца, които харесват баскетбола, и техните родители да бъдат обединени от общата ни кауза – развитието на любимата игра. Ние сме едно голямо семейство, сплотява ни любовта към баскетбола и искаме всички да усетят, че са част от нещо много по-голямо отколкото е един отбор, заяви президентът на БК „Локомотив” Мариана Кушева, отправяйки покана към всички фенове да дойдат в зала „Никола Петров” на 23 ноември от 13 часа, когато започва празникът.


Ключови думи
баскетбол локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати