Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Спорт

В драматичен мач с две дузпи „Етър“ измъкна трите точки от „Черно море“

  09.11.2019 17:00
В драматичен мач с две дузпи „Етър“ измъкна трите точки от „Черно море“

„Етър“ успя да вземе трите точки от „Черно море“, побеждавайки с 1:0  на стадион „Ивайло“. „Виолетовите“ стигнаха до победата с гол от дузпа в продължението на първото полувреме. Даниел Младенов беше съборен в наказателното поле на „Черно море“, а  Мирослав Енчев, получи  жълт картон за проявата си. Румен Руменов беше безкомпромисен от бялата точка.
Този резултат остана непроменен и през втората част, когато и домакините, и гостите имаха своите шансове за попадения. Крум Стоянов пропусна чудесна възможност в 66-та минута, след като получи по левия фланг но стреля извън рамката на вратата. В 68-та минута пък „Черно море“ можеше да стигне до изравнително попадение. Аристоте Ндонгала стреля с левия крак, но топката се удари в гредата. „Моряците“ обаче изпуснаха шанса да вземат точка на „Ивайло“ в 70-та минута, когато Здравко Илиев задържа Мартин Минчев в наказателното поле и реферът отсъди втора дузпа в мача.

Блестящ Христо Иванов спаси удара на Минчев и се превърна в герой за своя отбор. Малко по-късно той спаси и страховит удар на Родриго, а в края на мача сериозен пропуск направи Даниел Младенов.

 


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати