Вторник, 27 Сеп 2022
            
Политика

Христо Кавалски бе избран за председател на Общински съвет – Павликени

  05.11.2019 15:39
Христо Кавалски бе избран за председател на Общински съвет – Павликени

Христо Кавалски от БСП беше избран за председател на Общински съвет - Павликени по време на тържественото първо заседание на местния парламент.
Сесията откри най-възрастният сред общинските съветници инж. Дончо Дончев. Само една номинация беше направена за председател на Съвета. След таен вот и при пълно мнозинство от 21 гласа „За“ беше избран Христо Кавалски.
„На днешната дата преди осем години се заклех за първи път и влязох в местното самоуправление. Годините оттогава бяха изпълнени с много работа, с положителни емоции и хубави моменти в тази зала. Предизвикателството, пред което се изправям, е огромно и разчитам на подкрепа от всеки един от вас. От днес политическите пристрастия трябва да бъдат оставени на заден план и да работим в полза на жителите на община Павликени“, обърна се към Общинския съвет новоизбраният председател.
ОбС - Павликени проведе и второ заседание, на което беше гласуван правилникът за дейността му.
През настоящия мандат в състава на ОбС - Павликени влизат четири политически формации – „БСП за България“ с 11 съветника, ГЕРБ с 6, ДПС с двама и Местна коалиция „ВМРО - БНД“ с двама.


Ключови думи
Христо Кавалски председател ОбС Павликени
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати