Неделя, 14 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Знакови за Горна Оряховица и страната личности: С номер 43 в бюлетината в неделя се избира най-доброто бъдеще за общината

  01.11.2019 20:39
Знакови за Горна Оряховица и страната личности: С номер 43 в бюлетината в неделя се избира най-доброто бъдеще за общината

„Познавам Добромир Добрев лично и го подкрепям, защото доказа, че може да постига резултати“, казва в специално видеообръщение до жителите на Горна Оряховица евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел. „За да останат и да се развиват в Горна Оряховица младите, трябва да продължи работата по привличането на инвестиции и модернизирането на града. Добромир Добрев и общинските съветници от ГЕРБ са най-добрата гаранция, че всички проекти ще се реализират и Горна Оряховица ще продължи възходящото си развитие“, категорична е евродепутатът Ева Майдел. Тя е една от редицата знакови за страната ни и за Горна Оряховица личности, които през последните дни избраха да заявят публично подкрепата си за успешния горнооряховски кмет, чийто номер в изборната бюлетина е 43.
Човекът, който превърна Горна Оряховица от сателитно селище в динамична и развиваща се община е Добромир Добрев, дори това да не се харесва на неговите опоненти. Днес всички претенденти устремно щурмуват кметския кабинет, защото перспективите пред града и общината са ясно начертани за години напред. Кметът през тези 8 години, белязали Горна Оряховица със знака на успешното развитие, е Добромир Добрев. Аз подкрепям хората, за които интересът на гражданите винаги е бил на първо място. Подкрепете го и вие, твърдо заяви областният координатор на ГЕРБ, председател на НСОРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов.
Като кмет на Горна Оряховица два мандата, Добромир Добрев познава отлично проблемите на вашия град, но и решенията им.
Подкрепям го, защото знам, че той ще продължи развитието на Горна Оряховица. Аз му се доверих, доверете му се и вие, призова Димитър Николов, кмет на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ.
Специално видео обръщение към жителите на Г. Оряховица изпрати и земеделският министър Десислава Танева.
Подкрепа към Добромир Добрев засвидетелстваха също редица представители на местния бизнес.
За работодателите и за гражданите е важно община Горна Оряховица да има енергичен, инициативен и предвидим управник. Вече знаем какъв кмет е Добромир Добрев – видя се, че успява, а по време на двата му мандата общината буквално се съживи. Това заяви Иван Стефанов, собственик на горнооряховския Месокомбинат „Стефанов“.
Подкрепям кандидатурата на инж. Добромир Добрев за трети мандат като кмет на Община Горна Оряховица, защото считам, че през годините той направи не малко в посока подобряване облика на града и изграждане на по-приветлива градска среда. Инж. Добрев доказа, че има амбицията, желанието и волята да работи за промяна, казва управителят на „Юнифейс“ Веселин Какамъков.
Безрезервна подкрепа към Добромир Добрев засвидетелстваха и Почетните граждани на Горна Оряховица маестро Донка Копринкова и заслужилият треньор по акробатика Иван Стойчев. От позицията на моята възраст, когато не е нужно да градя имидж и кариера, изразявам свободно и искрено моята подкрепа на инж. Добромир Добрев. Пожелавам здраве, креативност и успехи във всички сфери на живота в името на една нова Горна Оряховица с повече духовност, светлина и чистота, казва в подкрепа на Добрев маестро Донка Копринкова, диригент на хор „Славянско единство“. Кметът през последните осем години доказа, че има отношение и полага грижи към спорта и младите хора в Горна Оряховица. Залите са пълни с деца и спортната акробатика не прави изключение, казва основоположникът на модерната акробатика в България Иван Стойчев.
Трети мандат на инж. Добрев е нужен не на него, а на гражданите на община Горна Оряховица, защото това, което е започнал, трябва да бъде довършено и това се вижда в Програмата за следващия мандат. Помощта, която НЧ „Братя Грънчарови – 2002“ получава от Общината, е повече от очакваната. Винаги, когато сме потърсили подкрепа от общинското ръководство и персонално от инж. Добромир Добрев, винаги сме я получавали, категоричен е председателят на читалището Иван Иванов.
За да има развитие и надграждане, нещата трябва да следват логическото си продължение, а именно този екип начело с инж. Добрев да продължи своята работа. Защото могат и защото знаят как да работят. Затова сме отговорни ние – на балотажа на 3 ноември да изразим ясната си позиция, за едно по-добро бъдеще за нашите деца, заявява инж. Маргарита Атанасова, директор на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.
Подкрепям инж. Добромир Добрев за трети мандат, тъй като през изминалите три години и половина, откакто управлявам МБАЛ „Свети Иван Рилски“, той показа отговорност и грижа по отношение на общинското здравеопазване в Горна Оряховица. . За разлика от други общински болници, където финансовото състояние и материалната база са плачевни, нашата болница успява да отчете добри икономически показатели. Инж. Добрев държи на думата си, не дава напразни обещания и има последователна политика в общинското здравеопазване, заявява своята подкрепа д-р Иван Иванов, управител на МБАЛ „Св. Иван Рилски“.
Аз подкрепям Добромир Добрев с цялото си сърце, защото всички хубави неща се случиха в неговия управленски мандат. Имаме стадион-красавец, школата е организирана и подредена, записахме участие в "А" група, а сега се представяме на ниво в професионалния футбол, казва треньорът на „Локомотив“ Милчо Сирмов.
От инж. Добрев съм видял само и единствено безрезервна подкрепа! Дори в най-тежките моменти за нашия клуб, той винаги е заставал до нас! Вече го познавам достатъчно добре за да твърдя, че не е обърнал гръб на никого! Затова аз давам цялата си подкрепа на инж. Добромир Добрев, категоричен е треньорът на ХК „Локомотив“ Йордан Димитров. Успех на инж. Добромир Добрев на предстоящия балотаж пожелаха и хандбалистите на „Локомотив“.  
Изборът на номер 43 в бюлетината в неделя гарантира възможно най-доброто бъдеще пред община Горна Оряховица, единодушни са всички разумни жители и приятели на Горна Оряховица.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Добромир Добрев 43 Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати