Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Предприемачът Иван Стефанов: Бизнесът и гражданите имат интерес Добромир Добрев да е кмет на Горна Оряховица

  31.10.2019 13:40
Предприемачът Иван Стефанов: Бизнесът и гражданите имат интерес Добромир Добрев да е кмет на Горна Оряховица

За работодателите и за гражданите е важно община Горна Оряховица да има енергичен, инициативен и предвидим управник. Вече знаем какъв кмет е Добромир Добрев – видя се, че успява, а по време на двата му мандата общината буквално се съживи. Това заяви Иван Стефанов, собственик на горнооряховския Месокомбинат „Стефанов“.
В лицето на Добрев работодателите и гражданите имат млад, предприемчив и отзивчив управник, който помага, категоричен е Стефанов. Той припомни и многото проекти, осъществени в Горна Оряховица за подобряване на жизнената среда. „Добрев се справя отлично. С негово съдействие заработи летището, подготвят се карго полети, а новата индустриална зона ще допринесе за нови добре платени работни места“, категоричен е предприемачът. Стефанов не скри, че пред Горна Оряховица все по-ясно се разкрива възможността да си възвърне старата слава на важен транспортен и търговски център. Стефанов припомни, че започналото през 1925г. в Г. Оряховица някогашно мострено изложение, на практика е предшественик на днешния международен пловдивски панаир.
Горнооряховският предприемач Иван Стефанов управлява едно от трите български предприятия, които единствени у нас имат право да произвеждат горнооряховски суджук. Продуктът е първото защитено в Брюксел българско географско указание. По инициатива на Добромир Добрев в Г. Оряховица вече традиционно се провежда Празника на Горнооряховския суджук. Той се превърна в събитие, притегателно за хора от региона и страната, и прославящо местната колбасарска промишленост. Това припомни производителят Иван Стефанов, който категорично стои зад кандидатурата на досегашния кмет. Събития като Празника на горнооряховския суджук оживяват града и го превръщат във все по-разпознаваема дестинация и марка.
Като член на Комитета на регионите на ЕС в Брюксел, Добромир Добрев е промотирал зад граница както горнооряховския край, така и неговите производители от различните сфери, обясни още Иван Стефанов. По думите на големия работодател, компаниите имат нужда именно от подобна реална подкрепа. Той призова разумните хора да изберат доказалия се кмет – Добромир Добрев, с номер 43 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Иван Стефанов Добромир Добрев горнооряховски суджук
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати