Сряда, 28 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Евродепутатът Ева Майдел: Добромир Добрев трябва да продължи модернизирането на Горна Оряховица

  30.10.2019 13:44
Евродепутатът Ева Майдел: Добромир Добрев трябва да продължи модернизирането на Горна Оряховица

Видеообръщение до жителите на Горна Оряховица изпрати евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел. В специалния си поздрав към горнооряховчани, тя благодаря за подкрепата на европейските избори. „За да изпълним обещанията си и да направим така, че Европа да стига и да се усеща във всеки български град, е важно да имаме и работещи и доказани кметове“, заявява българският представител в Европарламента.

Ева Майдел, която неотдавна бе обявена за един от най-влиятелните лидери на мнение в социалните мрежи в Брюксел, е категорична, че през последните години Горна Оряховица постигна много. „Изцяло се преобрази централна градска част, изгради се парк "Детски кът". Построи се приют за хора без дом, санираха се детски градини и училища, реновира се болницата“.

„Познавам Добромир Добрев лично и го подкрепям, защото доказа, че може да постига резултати“, казва Ева Майдел.

В обръщението си Ева Майдел допълва: „За да останат и да се развиват в Горна Оряховица младите, трябва да продължи работата по привличането на инвестиции и модернизирането на града. Затова Добромир Добрев планира изграждане на нова индустриална зона, нова спортна зала и подобряване на пътната и туристическа инфраструктура.

Добромир Добрев и общинските съветници от ГЕРБ са най-добрата гаранция, че тези проекти ще се реализират и Горна Оряховица ще продължи възходящото си развитие“, категорична е евродепутатът Ева Майдел.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Ева Майдел Добромир Добрев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати