Събота, 01 Oct 2022
            
Спорт

Фен магазинът на „Етър“ отваря утре, Иван Петков ще раздава автографи

  29.10.2019 17:03
Фен магазинът на „Етър“ отваря утре, Иван Петков ще раздава автографи

Фен магазинът на „Етър“ утре ще отвори врати промоционално, а съвсем скоро – и за постоянно. От 16 ч. в сряда той ще работи и ще продава както артикули, така и билети за мача на етърци срещу ЦСКА-София.
„Фен магазинът в най-скоро време ще бъде отворен за постоянно. Но стартът му е още утре преди срещата. Ще работи и като билетна каса за двубоя, ще се продават и дребни артикули. За мача не успя да стане основната екипировка – анцузи, тениски, фланелки, шуби. Още тази седмица те ще бъдат брандирани с емблемата на „Етър“ и скоро магазинът ще функционира напълно. Но за мача фен магазинът ще отвори и ще предлага артикули. Нападателят Иван Петков ще бъде там от 17 ч. нататък и ще раздава автографи“, съобщи административният директор Страцимир Тинчев.
Със заповед на Общината утре от 12 ч. се затварят улиците около стадиона. На ул. „Филип Тотю“ е предвиден паркинг за феновете на ЦСКА, на игрището до Спортния диспансер е паркингът за феновете на „Етър“.
Касата работи днес и утре от 9 до 18 ч., в сряда от 16 ч. се отварят и втората северна каса, и тази във фен магазина, а от 12 ч. – от южната страна на комплекса.
Билетите са на цена от 12 лв., а децата до 10 години ще влизат безплатно с придружител.


Ключови думи
фен магазин Етър ЦСКА
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати