Вторник, 16 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Даниел Панов пред хиляди великотърновци: Заедно ще продължим да утвърждаваме доброто име на великия ни град

  25.10.2019 10:29
Даниел Панов пред хиляди великотърновци: Заедно ще продължим да утвърждаваме доброто име на великия ни град

Няколко хиляди великотърновци изпълниха до краен предел Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ и ясно показаха, че Даниел Панов е най-подготвеният кандидат за кмет и е единственият избор за още по-доброто бъдеще на Старата столица. Те пожелаха ярка победа на Панов и силния отбор на ГЕРБ и СДС. Над 3500 жители на града и общината изпратиха огромна положителна енергия към Даниел Панов, към всички кандидати за общински съветници и за кметове на населените места.
Панов не скри вълнението си и в емоционално обръщение благодари на великотърновци за искрената подкрепа както през последния месец, така и през осемте години досега. „Никога не съм виждал толкова много хора в Двореца на културата и спорта. Благодаря ви за търпението по време на ремонтите в нашия град, за да го направим заедно по-добър за живеене и за отглеждане на нашите деца. Горд съм с всички вас - жителите на историческата и духовна столица на България! Горд съм с добрината и гостоприемството, което носите в сърцата си“, обърна се към хората той.
„Благодаря на моите родители за възпитанието в дух на честност и почтеност. Благодаря на моя отбор – кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и СДС, които тази вечер бяха заедно с нас, за почтената и добронамерена кампания. Благодаря и на човека, който през последните 30 години е плътно до мен, който в дните и вечерите, когато ме няма вкъщи, се грижи всеотдайно за възпитанието на моите синове -  съпругата ми Даниела“, каза още Даниел Панов.
Вечерта наистина незабравима с изпълненията на Ансамбъл „Чинари“, Дует „Ритон“, Стефан Диомов и „Петте сезона“. А галаспектакълът на най-добрите български гимнастички на последното десетилетие и покорителки на почетната стълбица във всички престижни състезания - Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн и гимнастичките от ансамбъла: Лаура Траатс, Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, беше наистина впечатляващ.
„Нямам съмнение, че заедно и с много работа ще продължим да утвърждаваме доброто име на нашия велик град. Най-важното е да учим нашите деца да обичат Велико Търново и българското“, завърши Даниел Панов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Даниел Панов закриване на кампания
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати