Вторник, 27 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Кирил Кирилов, кандидат за кмет на Горна Оряховица от ВМРО: Нашата кауза е била и ще бъде човекът

  25.10.2019 09:25
Кирил Кирилов, кандидат за кмет на Горна Оряховица от ВМРО: Нашата кауза е била и ще бъде човекът

Бяхме свидетели на една традиционна кампания – традиционна за времето от началото на прехода. Кампания, изпълнена с плакатни войни и тапициране на града, с мирис на кебапчета, с концерти на известни и местни изпълнители. Но най-вече с предложения за купуване и продаване на вот, което лично мен и ВМРО ни отвращава. Длъжен съм да напомня на нашите съграждани кои сме ние и за каква кауза се борим.
Ние сме ВМРО и граждани с ясна и активна обществена позиция. За нас най-важни са семейството и семейните ценности, младите хора, техните деца. Нашата кауза е била и ще бъде човекът, защото хората и тяхното добруване са най-важни. Затова и нещата, които предложихме на горнооряховчани в тази кампания, са отпадане на таксите за детски ясли и детски градини (навсякъде, където ВМРО управлява, това е факт), създаване на условия за функциониране на денонощна аптека, работеща Община.
Затова и нашата кампания беше свързана със срещи и разговори очи в очи с хората на открити приемни в различни места в община Горна Оряховица.
Призоваваме с разум на 27 октомври да подкрепите кандидата за кмет, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места, издигнати от ВМРО, с № 34 в интегралната бюлетина.
Да живее България!

Кирил Кирилов, кандидат за кмет на Горна Оряховица, издигнат от ВМРО

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Кирил Кирилов ВМРО Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати