Събота, 13 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Кандидатите на Политическа партия „ВОЛЯ“ ще работят за това великотърновци да останат в града си

  23.10.2019 18:09
Кандидатите на Политическа партия „ВОЛЯ“ ще работят за това великотърновци да останат в града си

Ние във ВОЛЯ сме убедени, че това как живеят и се чувстват хората показва каква е държавата им. Същото важи с пълна сила и за всяко едно населено място. Ако то е добре уредено, чисто, безопасно, ще кипи от живот. Искаме да спрем отлива на млади хора от Велико Търново, затова и се включваме в тази кампания – за да дадем на града онова, което сме научили, което можем и с което да въздействаме върху негативните процеси.
Така представят себе си кандидатите на Политическа партия „ВОЛЯ“ за общински съветници в Старата столица. Партията, която е под №51 в бюлетината, отива на вота на 27 октомври с листа от четирима души, защото вярва, че количеството не води задължително след себе си качество.
Да, четирима са кандидатите ни, но ние никога не сме търсели масовката. Листата ни бе наредена въз основа на личните контакти помежду ни. Смятам, че така е в пъти по-добре, отколкото да ни спуснат отнякъде някого, когото не познаваме и на когото не знаем можем ли да разчитаме. Отнасяме се изключително отговорно към местното управление и не бихме рискували да предложим на великотърновци хора, в които не вярваме. Затова и ги представяме на самия край на кампанията – за да са убедени великотърновци, че кандидатите ни са изцяло мажоритарни, хора, доказали себе си в своите области, а не партийни назначения, сподели областният координатор на „ВОЛЯ“ Елка Кукова-Нешева.
Листата на Политическа партия „ВОЛЯ“ води инж. Димитър Маринов. Младият мъж е баща на едно дете, за което казва, че е основният му стимул да се кандидатира за общински съветник във Велико Търново. И аз, като всеки родител, искам за децата най-доброто. Смятам, че това най-добро минава през един честен и открит Общински съвет. За такова местно управление ще работя, бъда ли избран, сподели инж. Димитър Маринов.
Инж. Маринов искрено вярва в приемствеността между поколенията. Дядо му е бил кмет на Беляковец и всъщност той е човекът, дал на Димитър примера как ако искаш нещо да се случи, трябва да се включиш в самото случване. Нищо не става без лични усилия, е основен принцип за водача на листата на „ВОЛЯ“.
Втора в листата под №51 в бюлетината е Красимира Георгиева-Флори. Дамата е магистър фармацевт, абсолютен професионалист в своята област. Трета е Йонна Цанева.
Йонна Цанева е асистент в катедра „Предучилищна педагогика“ на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, има и частна детска занималня. Не крие, че специалните деца – онези, които срещат трудности при вписването си в масовите училища и в живота като цяло, докосват сърцето й по особен начин.
Тези деца заслужават по-добро бъдеще. А и не само те, всички деца го заслужават. Затова и се кандидатирам за общински съветник – имам познанията и опита да помогна всяко едно търновче да се чувства желано в собствения си град, споделя Йоанна Цанева. И допълва, че вече няма сили да се разделя с приятели, които тръгват да търсят късмета си по света.
Трябва да задържим младите хора във Велико Търново. Този прекрасен град заслужава прекрасните си хора, не бива да позволяваме да го напускат, откровена е Йоанна Цанева.
Зад тези думи застава още един магистър-фармацевт – четвъртата в листата на Политическа партия „ВОЛЯ“ Севим Азизова.
Инж. Димитър Маринов, Йоанна Цанева и Политическа партия „ВОЛЯ“ вече показаха загрижеността си към децата на община Велико Търново. В сряда сутринта те дариха  озвучителна уредба на Детска градина „Мечо Пух“ в Беляковец. По думите на директорката й Милка Тунева, детското заведение никога не е разполагало с такава техника. Уредбата е с два микрофона, може да се управлява дистанционно и изобщо отговаря на изискванията за XXI век.
Тази озвучителна система ще направи тържествата ни още по-весели, благодарим ви, каза Тунева, приемайки подаръка.
Уредбата е избрана след консултация с екипа на детската градина. Символика има и в избора на самата градина – в нея инж. Димитър Маринов е бил като дете. По времето, когато там е било препълнено с хлапета. Днес детската градина в Беляковец посещават едва 52 момчета и момичета.
Тъжно, много тъжно е да гледаш как хората се изселват от България. Този процес трябва да спре, а в основата е местната власт – тя трябва да благоустрои населените места, да гарантира чистотата, да осигури повече детски градини, да се грижи за хората в неравностойно положение. Да направи така, че да не искаме да се разделяме с нашето Велико Търново и с нашите страхотни селища, казват още кандидатите за общински съветници от Политическа партия „ВОЛЯ“, и гарантират, че ще вложат всичките си усилия в тази посока.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Политическа партия ВОЛА Елка Кукова-Нешева Димитър Маринов Йоанна Цанева Севим Азизова Красимира Георгиева-Флори
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати