Сряда, 21 Апр 2021
            
Местни избори 2019

Великотърновци от клубовете на пенсионера към Панов: Направихте много за Велико Търново, пак ще ви изберем

  23.10.2019 15:59
Великотърновци от клубовете на пенсионера към Панов: Направихте много за Велико Търново, пак ще ви изберем

Препълнени зали посрещнаха Даниел Панов в клубовете на пенсионера и инвалида на ул. „Краков“ и ул. „Възрожденска“ във Велико Търново. Единодушно бе мнението на над 200 великотърновци, че градът и общината вървят в правилната посока.
„Имаме богати спомени. За Велико Търново не се е правило толкова много от десетки години. Навсякъде, където отидем в България – дали на екскурзия, или по надпявания, винаги ни казват колко много се е разхубавила старата ни столица. Истината е, че локални проблеми има във всеки град и село, но те се разрешават стъпка по стъпка. Направихте много за Велико Търново, пак ще ви изберем. Благодарим ви, че дойдохте при нас“, бяха коментарите на хората в двата клуба. Те благодариха на Даниел Панов, че и в двата му мандата досега винаги са разчитали на неговата подкрепа и на дирекция „Социални дейности и здравеопазване“.
Разговорите преминаха в приятелска атмосфера, а пенсионерите останаха доволни, че на всеки поставен въпрос получиха конкретен отговор и описание на планираните дейности. Така бе и по отношение на новата транспортна схема с оптимизирани маршрути и разписания на градския транспорт, и за концепцията за облагородяване на всички квартали и междублоковите пространства, и за санирането на сградите.
„Срещите ми с вас, приятели, са приятни и ползотворни. От мъдростта и опита ви винаги има какво да науча. Благодаря ви за категоричната подкрепа и желание заедно да продължим да подобряваме облика на Велико Търново и общината – с работа и конкретни проекти, без популизъм и гръмки, но неизпълними обещания“, обърна се към хората Даниел Панов.
В разговорите участваха и кандидатите за общински съветници Мариян Арабаджиев, Красимир Йорданов, Жельо Желев и Виктория Димитрова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Даниел Панов пенсионери
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати