Понеделник, 15 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Подп. Цветан Цветков, кандидат за общински съветник от ГЕРБ: Скандалът с купуването на гласове не е поръчка, инсинуация е обвинението в нарочно очерняне на кандидат

  23.10.2019 13:36
Подп. Цветан Цветков, кандидат за общински съветник от ГЕРБ: Скандалът с купуването на гласове не е поръчка, инсинуация е обвинението в нарочно очерняне на кандидат

Уважаеми съграждани!

Аз, о. з. подп. Цветан Цветков, съм кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ. В последните няколко дни ние ставаме свидетели на долни инсинуации, които се случват в нашата любима община.

Разгоря се скандал във връзка с купуване на гласове и привикването на един кандидат за кмет в Районното управление. Местни политици скочиха, че това е поръчка, че това е натиск върху опозицията и че това е начин за очерняне на кандидата и всичко останало.

Уважаеми съграждани, когато някой ви каже, че някой купува гласове, не си представяйте, че някой стои пред секцията и чака всеки, който излезе, за да му даде сума пари за всеки глас.

Купуването на гласове отдавна се е превърнало в индустрия - гласове се купуват през фирми, през политически представители, през комисии и застъпници.

Най-голямото купуване обаче, се извършва през "баронските фамилии"!

Какво означава рециклираща промишленост, какво означава скрап, търговия със скрап? Аз не съм срещу законната рециклираща индустрия и частната инициатива, но моят опит показва - че става въпрос за търговия с желязо, желязо, което ограбиха от фабриките, вдигнати с много труд и много кръв, и които се срутиха, и желязо, което идва от вашите домове - от набези от известни наши съграждани, които го носят на търговците на скрап за нуждите на тяхната търговия.

Когато се приберете в къщи и видите, че липсват менците и медните съдове на баба ви, когато видите, че ги няма металните съоръжения, не се чудете защо и не се чудете кой!

Има икономически закон- търсенето определя предлагането.

И когато някой ви казва, че идва "новото лице на промяната" и идва новия политик, който е чист като момина сълза, не се чудете този нов политик как е станал депутат и как е станал кандидат за кмет, защо той, а не вашият кандидат на партийната организация не е кандидат за кмет - защото той има пари! А тези пари на неговата фамилия не са дошли от въздуха!

Когато се говори, че медни жици са предадени за скрап, жп линията  е на скрап, когато се говори, че баба е ограбена и изнасилена за скрап, не се чудете защо и кой!

Той НЕ МОЖЕ ДА РАЗДАВА морални оценки и квалификации.

От другата страна е този, когото познаваме, който е близко до нас, чието семейство- жена му и децата му, са сред нас, който не го е гнус да живее с нас!

Преди да гласувате на 27 октомври, се огледайте добре и вижте кой е до всички нас!

И кой е човекът, който използвайки общината като скрап, стъпвайки върху нея, ще продължи безпринципната си политическа кариера!

Изборът е много прост - сигурност или илюзии и измама!

Избираш ти!!!


Ключови думи
ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати