Неделя, 02 Oct 2022
            
Местни избори 2019

Борис Рахнев, секретар на ОС на офицерите и сержантите от запаса и резерва: Свидетели сме на коренна промяна в облика на града, инж. Добрев изпълни обещаното

  23.10.2019 09:39
Борис Рахнев, секретар на ОС на офицерите и сержантите от запаса и резерва: Свидетели сме на коренна промяна в облика на града, инж. Добрев изпълни обещаното

Преди изборите през 2015 г. за втория мандат на инж. Добромир Добрев моята подкрепа беше мотивирана от факта, че той и неговият екип даваха надежда за промяна в управлението на града със своята младост и нови виждания, а именно отваряне на управлението към хората, целево разходване на общинския бюджет и което е много важно привличане на средства от европейски програми и републиканския бюджет. Точно това се случи през този втори мандат.

Свидетели сме на коренна промяна на облика на града, изграждане на модерна инфраструктура на центъра и парковото ядро, ремонти на уличната мрежа. Започна се мащабна рехабилитация на комуникациите, свързващи централния град със селищата в общината. Изградена беше нова социална инфраструктура. Цялостно ремонтирани са повечето училища в града. Ремонти се направиха в болницата. Беше купено медицинско оборудване. Ремонтирана е спортната база за спортуващите в града.

Всичко това, както и набралият опит кандидат-кмет и неговият екип ме мотивират да дам моята подкрепа за инж. Добромир Добрев, с пожелание за успех. Изпълнихте обещаното за този мандат достойно, нека да изпълните по този начин и планираното!


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати