Вторник, 16 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Димитър Николов обогати фонда на Библиотеката в Поликраище

  22.10.2019 20:39
Димитър Николов обогати фонда на Библиотеката в Поликраище

Книги на най-четения съвременен български автор Владимир Зарев има вече във фонда си Библиотеката на Народно читалище „Развитие 1884” в Поликраище. Жеста към четящите хора в горнооряховското село направи издателят и кандидат за общински съветник от гражданската квота и трети в листата на ПП ГЕРБ Димитър Николов. Нещо повече – трилогията „Битието”, „Изходът”, „Законът” и последният му засега роман „Чудовището” са лично надписани за читателите в Поликраище от Зарев.
Димитър Николов никога не е криел, че Поликраище има специално място в сърцето му. Често повтаря, че човек не може да избира две неща в живота си – родното си място и родителите си, и че има две възможности – да ги харесва или да не ги харесва. Самият той избира да се гордее с родното си място и с баща си – заслужилият треньор по борба Стойчо Христов.
В Поликраище са минали най-хубавите ми години – детството, юношеството. В църквата „Света Марина” в Поликраище са били едни от най-специалните моменти в живота ми – тук е първото ми причастие, първата изповед, тук е кръстена дъщеря ми. Тук, в това огнище на културата – читалище „Развитие 1884”, е издадена моята първа читателска карта. Вярвам, че грамотните хора трябва да имат превес. Защото само успелите ще изведат България и в частност община Горна Оряховица по пътя на успеха, сподели Николов пред пълната читалищна зала, в която тази вечер кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Поликраище Марин Тодоранов, за кмет на община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатите за общински съветници начертаха най-важните задачи за следващия мандат.
Тук съм, за да подкрепя доказалия се управленец Марин Тодоранов – човек с изпитан морал и безспорен опит в частния и в публичния сектор. В тази листа съм, защото съм поканен от най-успешния кмет в новата история на община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Не всеки може да напише велик роман, но всеки един от нас може да го изживее. Нека бъдем герои в романа на своя живот, бе апелът на Димитър Николов към жители и гости на Поликраище.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Димитър Николов Поликраище Владимир Зарев ПП ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати