Сряда, 28 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Весела Лечева кани лидери в световния туризъм

  20.10.2019 18:09
Весела Лечева кани лидери в световния туризъм

Весела Лечева – кандидат за кмет на Велико Търново е поканила ключов експерт от  THR – за анализ на туризма в общината, както и за посочване на практически пътища за подобряване на финансовите резултати за града и удвояване на приходите на хората от бранша.
THR (Ти Ейч Ар ) е водеща европейска и световна консултантска и аналитична група за проучвания, анализи, проектиране и изработване на цялостни стратегии за развитието на туризма и на туристическата индустрия, както в национален, така и в регионален мащаб.
Досега THR са реализирали 1100 проекта в повече от над 70 страни в света. Агенцията е консултант на Европейския Съюз и на Световната организация по туризъм към ООН. Държави, които с нейни клиенти са : Гърция, Хърватия, Румъния, Словения, Кипър, Египет, Мароко,  Испания ( Стратегически план за туристически маркетинг), Мексико, Бразилия, Куба, Андора, Аржентина, Перу, Белгия, Уругвай, Чили, Колумбия, Бразилия, както и на някои водещи световни туристически региони – Андалусия, Каталуня, Канарските острови, Бахамските острови, Дубровник, Ещорил, Загреб, Канкун – Мексико, Ханджоу-Шанхай  от Китай. Фирмата е консултант и на Интерамериканската банка да развитие, която финансира туристическата индустрия в САЩ и стотици корпоративни клиенти в най-високия туристически сегмент.
Гост на госпожа Лечева ще бъде г-жа Соня Уерта – Главен мениджър на компанията. Тя лично е участвала в разработването на Туристически маркетингов план на Каталуня, в Стратегически план за развитието на туризма в Португалия, Планът за развитие на Колумбия,в Национален марков план за развитие на туристическия бранд на Румъния.
Г-жа Уерта е завършила биснес-мениджмънт в Глазгоу, международен маркетинг в Англия и Управленската програма за планиране и осъществяване на търговия и продажби в туризма  EADA в Барселона.
Европейсктя лига за икономическо сътрудничество в Брюнсел и нейният представител за Балканите и България – г-н Бранко Ботев ( заместник – министър на туризма в три български правителства ) бяха любезни да помогнат за тази среща.
Г-жа Лечева кани хората от туристическия бранш на среща с г-жа Уерта на 23.10. сряда, от 12 часа на панорамната площадка, известна като ВИП площадка, улица „Никола Пиколо” 6.
Срещата е открита за медиите.

 


Ключови думи
туризъм Весела Лечева БСП
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати