Сряда, 28 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Весела Лечева в Самоводене: „Самоводене има потенциал да бъде село с европейска визия“

  20.10.2019 08:03
Весела Лечева в Самоводене: „Самоводене има потенциал да бъде село с европейска визия“


„Улиците в Самоводене приличат отдавна на лунни пейзажи, дупките им с всеки изминал ден се превръщат в кратери, а тук се заселват млади хора и те искат да живеят в европейско село. Обаче с тези разбити улици, задръстените с автомобили и строителни материали тротоари, това няма как да се случи. Много неприятни и вече опасни са задръстванията, които се получават на автогарата. Там паркират автомобили, камиони, тексими и то така, че автобусите не успяват да спрат на спирката. Това са част от проблемите на Самоводене. Описани са в тази папка, където съм събрала и другите - читалището, детската градина, социалния патронаж. Давам Ви ги, за да се справим с тях заедно, когато изборите приключат“, каза кандидатът на коалиция „БСП за Българи“, АБВ, „Движение 21“ Маргарита Сърменова и връчи на Весела Лечева цялата документация.
Двете разговаряха с жителите на Самоводене и отговаряха на въпросите им за бъдещето на селото, което е в центъра на областта и в центъра на Европа.
„Докато слушах Маргарита Сърменова, няколко пъти чух тя да казва, че Самоводене има потенциала да бъде село с европейска визия. Но стигнахме ли ги европейските държави? Докато продължаваме да приемаме и да се примиряваме с некачествени ремонти и неспазени обещания, няма как това да се случи“, коментира Весела Лечева. Тя заяви пълната си подкрепа за Маргарита Сърменова и представи пред самоводчени социалната си програма, както и идеите си как точно тази програма да бъде реализирана за следващите четири години.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Самоводене Маргарита Сърменова Весела Лечева БСП
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати