Събота, 01 Oct 2022
            
Местни избори 2019

Пет нови улици се изграждат в квартал „Картала”

  17.10.2019 09:06
Пет нови улици се изграждат в квартал „Картала”

Даниел Панов представи пред великотърновци, живеещи в квартал „Картала”, трасетата на пет нови улици. По изграждането им вече се работи – първата е „Стоян Михайловски”, а след нея ще се строят „Васил Априлов”, „Александър Бурмов”, „Камен Зидаров” и „Петко Ю. Тодоров”. Инфраструктурният проект за жилищния район бе защитен във втория мандат на Панов, а финансиране бе осигурено от държавата.
„При подходящи метеорологични условия и петте улици ще са готови още до края на годината”, обясни Панов, който е кандидат за трети управленски мандат, изгдигнат от ГЕРБ, подкрепен и от СДС. Към отсечките ще бъдат оформени джобове за паркиране и поставяне на съдове за смет, ще бъде монтирано и осветление.
Жителите на кв. „Картала” изразиха удовлетворение, че ако други се снимат по техните улици и обещават, то тези обещания вече са заложени в планираните градоустройствени дейности от Даниел Панов и екипа му и дори се работи по реализацията на конкретни проекти. Така е и с новия генерален план за движение, чието изработване вече стартира, и с новата транспортна схема и реорганизацията на маршрутите и разписанията на градските автобуси.
Хората поставиха и належащи въпроси, чието решаване ще започне още в началото на новия мандат. Това ще стане и с подкрепата на кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС с номер 43, които също участваха активно в разговорите – Георги Марков, Георги Недев, Росен Иванов и Красимир Йорданов.
„Благодаря на жителите на кв. „Картала” за добрите предложения, за желанието да работим заедно за по-добрата градска среда, но и за разбирането, че стоящите от десетилетия проблеми се решават поетапно, а не с магическа пръчка, нереалистични и неизпълними гръмки обещания”, обобщи Даниел Панов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Даниел Панов улици Картала
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати