Неделя, 02 Oct 2022
            
Светски

Три великотърновски певици завладяват клубната сцена в страната

  16.10.2019 08:33
Три великотърновски певици завладяват клубната сцена в страната

Трите най-горещи звезди на великотърновската музикална сцена покоряват сърцата на меломани в цялата страна.
Това са победителката в първия сезон на “Гласът на България“ Стелияна Христова, младата великотърновска сензация Християна Цветкова и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - певицата с кадифен глас Мирела Величкова.
Трите великотърновски певици категорично са се превърнали в най-търсените и предпочитани изпълнителки в старата столица. Имената на изпълнителките присъстват в афишите на всички елитни търновски лайв клубове, а участията им винаги се радват на голям успех.
Оказва се обаче, че за болярките няма граници и те отдавна са се превърнали в любимки на феновете на живата музика и нощния живот в клубовете и пиано баровете в цялата страна.
Гласовитите търновки от няколко години гастролират в почти всички български градове и дори имат своя публика в тях. Освен във Велико Търново, изпълнителките пеят редовно в София, Варна, Бургас, Несебър, Пловдив, Плевен, Ямбол, Сливен, Стара Загора и още над 30 български града.
Общото между трите певици, освен че са родом от старата столица, в момента е и работата им с популярния великотърновски музикант Петко Савов. С него момичетата реализират съвместни национални турнета, работят заедно и на местната клубна сцена, а освен сценичен партньор, Савов е и техен музикален мениджър.
Наред с клубните турнета и съвместните изяви обаче, всяка една от тях поотделно също е все по-често търсен и предпочитан гост за различни събития и частни партита.
От официалните им страници във фейсбук става ясно, че до края на годината певиците са затрупани от ангажименти, а на 31 декември ще пеят отново в болярския град.


Ключови думи
Стелияна Христова Християна Цветкова Мирела Величкова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати