Събота, 01 Oct 2022
            
Местни избори 2019

Инж. Добромир Добрев приветства състезатели и съдии на Държавното първенство по бокс за момчета

  15.10.2019 16:17
Инж. Добромир Добрев приветства състезатели и съдии на Държавното първенство по бокс за момчета

Пожелавам ви тук да направите първите си стъпки към големите победи и шампионски титли. Тренирайте усърдно, бъдете смели и упорити, а ние винаги ще ви подкрепяме, обърна се инж. Добромир Добрев към най-младите боксьори в страната, които ще се качат на ринга в Горна Оряховица през следващите четири дни за втория кръг от Държавното по бокс за момчета. Кандидатът за трети кметски мандат беше гост на откриването на първенството заедно с председателя на Постоянната комисия по младежта и спорта към Общинския съвет Димитър Николов, който е кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ.
През последните години Община Горна Оряховица отделя много внимание на бокса и доказателство за нашата грижа е новата боксова зала, която ще открием утре, каза още инж. Добрев. Грижата за спорта и конкретно за бокса си остава мой основен ангажимент и това не е само обещание, защото мога да покажа какво съм направил досега. Нашите деца вече имат прекрасни условия да тренират и се надяваме, че ще ни зарадват с нови медали и най-вече, че ще израстват като борбени и здрави хора, каза още Добромир Добрев.
Новата боксова зала ще бъде открита на 16 октомври от 12.30 часа.
Държавното лично-отборно първенство по бокс за момчета ще продължи до петък включително, когато са финалите от 10 часа в спортна зала „Никола Петров”. Участват 153 състезатели на 35 клуба. Домакините от БК „Локомотив” ще се представят с шестима боксьори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Добромир Добрев боксова зала Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати