Понеделник, 04 Дек 2023
            
Местни избори 2019

Даниел Костадинов, икономист и кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: Доказали сме, че можем и не случайно мотото ни е „Работа, работа, работа“

  15.10.2019 13:07
Даниел Костадинов, икономист и кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: Доказали сме, че можем и не случайно мотото ни е  „Работа, работа, работа“

Даниел Костадинов вече два мандата успешно ръководи Общинския съвет в Горна Оряховица. Кандидатира се отново за общински съветник и може да бъде подкрепен в листата на ПП ГЕРБ с преференция 104.

През всички години на управление децата на община Горна Оряховица винаги са били наш приоритет. Доказали сме това с обновяването на детски градини, училища, паркове и изграждане на детски площадки. Ремонтът на Спортна зала „Никола Петров“ и стадион „Локомотив“, подобряване на условията, при които тренират децата от различните школи и успехите, които постигат,  са показател за цялостното развитие на този вид дейности както при малките, така и при по-големите деца.
Факт е, че сериозен проблем в общината са пътищата. Затова наша основна цел ще бъде община Горна Оряховица да има една добре развита и добре поддържана пътна инфраструктура, която обслужва транспортните потоци на града и региона. Това ще повлияе положително и на икономиката. Категоричен съм, че това е един от ключовите проблеми, които сме започнали да отстраняваме и трябва да довършим. И през двата си мандата не сме спирали частичното и цялостното ремонтиране на улици, както ще продължим и занапред.
Смятам, че до момента всичко обещано е изпълнено. Искам това да продължи и през следващите години. Доказали сме, че можем и не случайно мотото ни е „Работа, работа, работа“!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Даниел Костадинов ПП ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета