Понеделник, 03 Oct 2022
            
Местни избори 2019

Весела Лечева в Малки чифлик: Никога няма да деля хората на партии, ще дам шанс на всички

  15.10.2019 09:54
Весела Лечева в Малки чифлик: Никога няма да деля хората на партии, ще дам шанс на всички

„Всички креативни и можещи хора ще получат равни шансове да се реализират в община Велико Търново, никога няма да деля хората на партии“, сподели Весела Лечева пред жителите в село Малки чифлик. Кандидатът за кмет от коалиция „БСП за България, АБВ, Движение 21“ беше посрещната топло в китното населеното място. Жителите са категорични, че следващият кмет на общината ще бъде жена, която може да даде изцяло ново развитие на старата столица.
„Ще работя, за да дам възможност на инвеститорите да избират Велико Търново. Сега ние не можем да им предложим нищо, те няма да дойдат на гола поляна. Много хора ми казват, че един кмет няма как да увеличи заплатите. Напротив, кметът може да направи така, че да привлече инвеститори и по този начин до пет години доходите да се вдигнат двойно“, сподели още Весела Лечева. Хората от селото се оплакаха, че доходите им са ниски, а хранителните стоки продължават да поскъпват. В тази връзка Лечева беше категорична, че всеки лев в общинската хазна трябва да бъде използван по предназначение.
„Това което мога да ви обещая е, че вашите пари ще бъдат използвани по възможно най-правилния начин. Да, сега във Велико Търново има красиви и удобни хранителни вериги, но те не предлагат на нашите деца висококвалифицирана работа. Ще работя за привличане на инвеститори, които да дадат шанс на младите и креативни великотърновци да развият своите възможности“, категорична беше Весела Лечева.

 


Ключови думи
Весела Лечева БСП Малки чифлик Михаил Михалев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати