Събота, 13 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Паулина Петрова: Боря се за правотата и ще отстоявам своите идеи

  10.10.2019 11:50
Паулина Петрова: Боря се за правотата и ще отстоявам своите идеи

Роден през 1991 г. във Велико Търново,
Публичен администратор
работи като старши експерт подбор на персонал
с преференция 116

Може би, сега си задавате въпроса „Защо се кандидатирам за oбщински съветник", а задавали ли сте си въпроса – „Защо сте родени?“. Аз съм си го задавала и моят отговор е – за да помагам на хората. Всяка една дейност, с която през годините съм се захващала, винаги е била социално насочена, каквато е и професията ми.
Аз съм млад и амбициозен човек, боря се за правотата и ще отстоявам своите идеи и позиции, за благото на своите съграждани. В мое лице ще намерите утвърден човек, който има стимул и желание да представлява вашите нужди и желания, да работи заедно с вас, да е редом до вас.
 Гледайки случващото се в страната и конкретно в Общината, на мен наистина ми е болно, че всяка година се усвояват европейски пари и само 1/3 от тях се инвестират. Примери за това са, че през няколко месеца се пребоядисват пешеходните пътеки. Не е нормално дупките по пътищата да се кърпят постоянно, а след един пороен дъжд да са зейнали ями отново, а в момента дори има улици, които само са посипани с чакъл и пясък. Не е нормално историческите сгради в града да се превръщат в пране на пари, няма нищо общо вече от стария облик на Самоводската чаршия и Варуша. Голяма част от кварталите във Велико Търново са изоставени, тротоарите са разбити, междублоковите пространства са неподдържани. Все по-малко пари се отпускат и за нуждите на селата. Това са само една малка част от проблемите, на които трябва да се обърне по-голямо внимание и да се вложат усилия за разрешаването им.
За мен е важно бизнесът да е тясно свързан с учебните заведения в града, да има работни срещи, а по този начин да има развитие на млади кадри в тясно специализирани сфери, които да останат да живеят, да се развиват и работят в старата столица. Като Старши специалист подбор на персонал аз съм наясно с този проблем. Бих желала да има развитие в положителна насока, както и средната работна заплата да бъде увеличена. За мен в момента това е един от най-наболялите проблеми в града.

Велико Търново е родният ми град! Градът, в който искам да остана да живея, тук да израснат и моите деца! Нека да го превърнем в приказка, а не само в ПР!
Вярвам и подкрепям кандидата ни за кмет – госпожа Весела Лечева. Тъй като тя е  борбен човек, постигаща всяка една цел с хъс и постоянство. Тя е човек, на когото можеш да разчиташ, можеш да разговаряш на всякаква тематика. Винаги ще ти даде решение за конкертен проблем. Тя е виден политик, олимпийски шампион и почитен гражданин на Велико Търново.
Гласувайте                                             71
 за кмет

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Паулина Петрова БСП
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати