Местни избори 2019

Жители на Вонеща вода: Панов не дели селата на малки и големи

  13:45, 09 Oct 19
Жители на Вонеща вода: Панов не дели селата на малки и големи

Във Вонеща вода посрещнаха радушно Даниел Панов, който е кандидат за кмет на община Велико Търново за трети мандат. Жителите на селото поздравиха Панов за вниманието, което обръща на всяко населено място.
„Вие доказвате, че не делите селата на малки и големи, а се грижите за всяко едно от тях. Работете все така, другите да си обещават каквото искат“, коментираха хората при разговорите си с Панов.
Вонеща вода става все по-предпочитана за балнеолечение и екологичен туризъм. По програма „Местни инициативи“ в селото са ремонтирани площадът и няколко важни улици, а също пенсионерският клуб и читалището, изградено е отводняване към махала Терзиите.
Специално място за селото ще има в новите рекламно-информационни материали за Велико Търново като туристическа дестинация. Висока оценка от жителите на Вонеща вода получи кметският наместник Янко Първанов.
В срещата участваха и кандидатите за общински съветници от силния отбор с номер 43 на ГЕРБ и СДС Венцислав Спирдонов, Нейко Генчев, д-р Даниела Андреева, Константин Саралиев, Жельо Желев, арх. Драгомир Йосифов, Мирослав Трифонов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Вонеща вода Панов
Анкета
Ще гласувам за

Резултати
Генериране на страницата: 0.634527 секунди