Неделя, 02 Oct 2022
            
Други

Във ВТУ се откри Първата общодокторантска научна конференция

  04.10.2019 09:14
Във ВТУ се откри Първата общодокторантска научна конференция

Днес във Великотърновския университет беше открита Първата общодокторантска научна конференция. Целта пред форума е да се утвърди като ежегодно събитие в научния календар на университета, както и да разгърне научноизследователската и образователната дейност с фокус към обучаваните докторанти.

От името на академичното ръководство и лично от ректора проф. д-р Христо Бонджолов приветствие към участниците в конференцията отправи проф. д.и.н. Милко Палангурски, заместник-ректор по научната дейност. „Великотърновският университет се гордее със своите близо над 400 докторанти. Ще възстановим традицията от 70-те и 80-те години с издаването на Аспирантски сборник, който беше място на академична изява на младите учени от нашия университет. Благодаря Ви за участието в това първо събитие, слушайте докладите на вашите колеги, пишете, бъдете активни, дебатирайте и се развивайте. Пожелавам успех на конференцията!“, каза проф. Милко Палангурски в приветствието си.

В конференцията с доклади ще се включат над 50 докторанти от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, а в края на годината всички трудове ще бъдат издадена в сборник.


Ключови думи
конференция ВТУ доклади
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати