Петък, 30 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Инж. Добромир Добрев и Димитър Николов се преклониха пред достолепието на 100-годишната Златка Цветанска от Горна Оряховица

  01.10.2019 14:42
Инж. Добромир Добрев и Димитър Николов се преклониха пред достолепието на 100-годишната Златка Цветанска от Горна Оряховица

Поклон пред мъдростта и корените, които ни дават възрастните хора, сториха днес кандидатът за кмет на Горна Оряховица от ПП ГЕРБ инж. Добромир Добрев и третият в листата с кандидати за общински съветници Димитър Николов.  Двамата бяха специални гости на семейството на Златка Цветанска от Горна Оряховица. Днес баба Златка навършва 100 г. – години, изпълнени с много труд и отдаденост на града и близките си.
Какво е да доживееш до толкова години, попитаха я Добрев и Николов, и целунаха ръка на юбилярката, пожелавайки й още много лета здраве и благоденствие. Двамата споделиха, че винаги, във всеки един момент се допитват до възрастните хора около себе си.
Житейски опит на нашите баби и дядовци, майки и бащи никога не ни е подвеждал. Ние, по-младите, си мислим, че знаем всичко и че светът започва с нас. Не е така, сподели инж. Добромир Добрев. Човек без корени трудно би намерил себе си и мястото си в света, сподели и Димитър Николов. Бъдете все така заедно и не спирайте да сте опора един за друг, защото семейството е най-ценното, допълни Николов.
Още един спомен от днешния юбилей на баба Златка оставиха инж. Добромир Добрев и Димитър Николов. Пред входа на жилището й те засадиха магнолия. Един от най-известните факти за магнолията е, че може да живее цял век. Именно това – дълги години, пълни с благополучие, пожелаха гостите на столетницата и на хората, които я обичат.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Златка Цветанска
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати