Сряда, 17 Мар 2021
            
Светски

Александър Александров прави най-хубавото домашно вино в Свищов

  30.09.2019 14:07
Александър Александров прави най-хубавото домашно вино в Свищов

За поредна година в Свищов се проведоха тридневните празници на града «Свищовски лозници».  Програмата, която Общината беше подготвила, изобилстваше от разнообразни мероприятия и концерти, насочени към различни възрастови групи и аудитории.
Последната празнична вечер започна с вълнуващите изпълнения на група KINTI – Гергана Попова, Andi Wilding и Любомир Господинов, които плениха публиката.
След тях бяха обявени резултатите от традиционния конкурс за домашно червено вино. Съгласно протокола, подписан от главния технолог на «Винпром Свищов» и председател на журито инж. Тихомир Петров, бяха наградени трима от общо 14 участници. Първото място спечели вино от сорт Мерло, реколта 2018 година, произведено от Александър Александров. Второто място заслужи гроздовият елексир на Диан Даков, а наградата за трето място достойно зае виното на Валери Божинов. Специалната награда - съд за съхранение на вино, на фирма «Томика Метал» получи Венцислав Петров.
Вр. и. д. кмет на община Свищов Анелия Димитрова официално закри «Свищовски лозници 2019», като изрази надежда жителите и гостите на града да са останали доволни и да са се забавлявали искрено на празниците на града.
Вечерта продължи с концерт на Нелина и приключи с традиционна празнична заря.


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати