Сряда, 28 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Милена Димитрова, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: За мен няма по-голяма радост от това нашите деца да се гордеят, че са от Горна Оряховица

  30.09.2019 12:44
Милена Димитрова, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ: За мен няма по-голяма радост от това нашите деца да се гордеят, че са от Горна Оряховица

Милена Димитрова е директор на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”. За първи път участва в местни избори като кандидат за общински съветник.

Като директор и учител в професионално училище, всеки ден имам възможността да бъда сред младите хора. Първа разбирам за проблемите и несгодите им, за нещата, които ги вълнуват и какво би им дало добър старт в живота на възрастните. Взех своето решение за участие в местните избори, защото вярвам, че Горна Оряховица вече е град със светло бъдеще, от каквото имат нужда младите. И това е благодарение на инж. Добромир Добрев и неговия екип, с когото имах възможността да работя и до сега. Като преподавател винаги съм искала моите ученици да се научат да разсъждават. Затова казвам на хората около мен да помислят, да се огледат и да преценят сами. Когато едно нещо върви, не бива да се разваля.
На първо място - най-важно е да запазим това, което вече е постигнато, а то никак не е малко. Много кандидати изтъкват, че техен приоритет ще бъде връщането на младите хора в Горна Оряховица и тяхното задържане тук. Въпреки това, никой не казва как ще стане. Аз обаче се гордея, че с колегите в моето училище намерихме път към това още преди няколко години. По различни учебни програми започнахме успешна работа с бизнеса, който директно взема кадри от нашето училище. Това е основен начин да задържим младите тук. Ние вече го правим! Смятам, че с моя опит ще успея да допринеса за обмена на добри практики между институциите. За мен няма по-голяма радост от това нашите деца да се гордеят, че са от Горна Оряховица.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Милена Димитрова ПГЕЕ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати