Петък, 07 Oct 2022
            
Местни избори 2019

Над 50 кг. „Капачки за бъдеще“ предадоха младежите от БСП

  28.09.2019 13:42
Над 50 кг. „Капачки за бъдеще“ предадоха младежите от БСП

Младежите от БСП се включиха за поредна година в кампанията „Капачки за бъдеще“. Те предадоха 30 шишета с над 50 килограма капачки. Целта на младите социалисти е да подпомогнат благотворителната инициатива, чрез която се закупуват нови кувьози за неонатологичните отделения в цялата страна и друго медицинско оборудване.
В кампанията днес се включиха 14 града - Враца, Плевен, Велико Търново, Шумен, Русе, Варна, Бургас, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Благоевград, Банско и Перник. Интересът към инициативата в старата столица беше голям, като капачките бяха събирани в два камиона.
Хубавият ден стана повод много деца и родители да участват в кампанията, която вече вдъхнови милиони българи.
„Вярваме, че обединени зад хуманни и общественозначими каузи можем да направим нашата община, а и всички останали, по-добро място за живеене. С капачките, които всяка година събираме, желаем да дадем пример на младите хора за това, че да помагаш в името на благородна кауза е красиво и доста приятно занимание“, споделиха председателят на Младежкото обединение Михаил Михалев и членовете на оперативното бюро Паулина Петрова и Марио Иванов. Тримата са кандидати за общински съветници от листата на „БСП за България, АБВ, Движение 21“ и част от силния отбор на кандидат за кмет Весела Лечева.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
БСП Михаил Михалев Капачки
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати