Сряда, 28 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Кандидатите от листата на ГЕРБ: Младите се завръщат във Велико Търново

  28.09.2019 12:19
Кандидатите от листата на ГЕРБ: Младите се завръщат във Велико Търново

Все повече хора се завръщат и все повече нови млади семейства се установяват във Велико Търново през последните години, защото харесват посоката, в която се развива градът. В общината се отчита рекордна раждаемост, а при старта на тази учебна година стана ясно, че записаните ученици във великотърновските училища са над 150 повече, спрямо предходната година. Сред новите възпитаници са и децата на 60 семейства, завърнали се от чужбина.
Това коментираха кандидати за общински съветници от ГЕРБ и жители на старата столица, които избраха да прекарат слънчевия съботен ден със семействата си в местността Ксилифор.
Заедно с Даниел Панов и неговият син Ивайло, кандидатите от листата с номер 43 присъстваха на откриването на нов кът за отдих „Простор“. Той допълва условията за отдих, развлечение и спорт край В. Търново.
Венцислав Спирдонов, Деян Хаджийски, Гергана Евтимова, Георги Недев, Христо Стоев, Хрисимира Витанова, Камен Илиев и Никифор Тодоров бяха категорични, че семействата и младите хора ще останат във фокуса на управлението и при следващ мандат на Даниел Панов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
листа ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати