Вторник, 27 Сеп 2022
            
Политика

Кирил Кирилов ще води ВМРО в сблъсъка за местната власт на 27 октомври в Горна Оряховица

  24.09.2019 14:49
Кирил Кирилов ще води ВМРО в сблъсъка за местната власт на 27 октомври в Горна Оряховица

ВМРО регистрира кандидатите си за кметове и общински съветници в ОИК – Горна Оряховица и влезе в предизборната кампания със слогана „Семейство, сигурност, патриотизъм”.
Общинският лидер на воеводите Кирил Кирилов е кандидатът за кмет на партията, която ще бъде подкрепена на 27 октомври от още няколко политически формации и силно гражданско участие в листата.
ВМРО получава подкрепата на НФСБ, Земеделския народен съюз, Съюза на свободните демократи и Патриотичен съюз „Защита”. В регистрираната листа от 21 души над 50% не са партийно обвързани. Водач на листата е кандидатът за кмет Кирил Кирилов. Второто място е за зам. председателя на ВМРО Христо Беремски, трети е досегашният общински съветник Юлиян Ангелов, а четвърти е младежкият лидер на воеводите Николай Николов.
Димитър Дончев представя в листата ЗНС, а Любомира Стефанова е от квотата на ССД. Сред кандидат-съветниците на ВМРО са известни на горнооряховчани личности като Станка Мезева, Мариана Кушева, Венцислав Маринов, Красимир Върбанов.
Партията регистрира и двама кандидати за кметствата в общината. В битката за Долна Оряховица влиза Илия Ризов, а за Върбица ще се бори Станчо Върбанов.


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати