Вторник, 27 Сеп 2022
            
Общество

Горнооряховският кмет инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019

  18.09.2019 22:06
Горнооряховският кмет инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019

Инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.
Отличието му бе връчено от министъра на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова тази вечер на официална церемония в зала 6 на НДК. Инж. Добрев спечели приза в раздел „Средна община”.
„Тази награда е плод на много усилия и работа на екипа на Община Горна Оряховица. Благодаря на правителството, което подпомагаше развитието на нашата общината и на бизнеса, и през тези четири години инвестира в подобряване на общината. Тази награда е за всички експерти в общинската администрация. Вярвам, че всеки кмет работи в посока нашите общини да стана привлекателни и още по-добро място за живеене”, каза кметът инж. Добрев.
Заедно с инж. Добромир Добрев носители на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в раздел „Малка община” е градоначалникът на Сливница Васко Стоилков, а раздел „Голяма община” - кметът на Монтана Златко Живков.
През 2018 г. инж. Добромир Добрев също бе отличен с приза „Кмет на годината”.
Стотици хиляди българи участваха във вота за определянето на най-добрите градоначалници за мандат 2015-2019 година в конкурса на Портала на българските общини Kmeta.bg.
Цялата церемония по награждаването на отличените кметове очаквайте тази вечер от 23.30 по БНТ1

 


Ключови думи
кмет
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати