Събота, 08 Oct 2022
            
Общество

Инж. Добромир Добрев: На добър час през новата учебна година

  16.09.2019 10:44
 Инж. Добромир Добрев: На добър час през новата учебна година

Уважаеми учители,
Скъпи ученици,

Първият учебен ден е много специален празник. Той е символ на почитта на българина към знание и образованост. Училищните врати се отварят като прегръдка, за да могат децата да прекрачат във вълнуващия свят на науката.
Скъпи първокласници,
Училището е не просто сграда – училището е свят, в който ще получите знание, ще срещнете приятели и нещо повече – тук в училище ще разберете смисъла на труда и ще усетите удовлетворението от постиженията. Бъдете усърдни! Уважавайте Вашите учители!
Скъпи ученици,
Знанието прави човека свободен. Бъдете любознателни, защото обучението в училище е важно за бъдещето Ви като личности, като професионалисти и като граждани. Помнете, че знанието е път към мъдростта и успеха. Знанието е богатство, което никой не може да Ви отнеме!
Уважаеми преподаватели,
Всеки миг в училище е необикновен, всеки ден е предизвикателство и ново начало. Чрез най-мъдрия учител – книгата, Вие подготвяте всяко дете за среща с най-строгия учител – живота.
Нека сполуката да бъде неразделна част от Вашите делници и празници! Пазете традициите и умножавайте успехите! Уверен съм, че можете!
Пожелавам Ви много здраве и успех!
На добър час през новата учебна 2019-2020 година!
 
Инж. Добромир Добрев
Кмет на Община Горна Оряховица

 


Ключови думи
Добрев
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати