Сряда, 05 Oct 2022
            
Спорт

Дама ще ръководи мача на „Локо” и „Ботев” (Гълъбово)

  13.09.2019 09:48
Дама ще ръководи мача на „Локо” и „Ботев” (Гълъбово)

Христина Гутева ще е главен рефер на мача от VIII кръг на Втора лига между „Локомотив” и „Ботев” (Гълъбово). Срещата ще се играе на стадион „Локомотив” от 18 часа на 14 септември (събота). Асистенти на Гутева са Юлиян Тодоров и Станислав Груев. Петър Кузев е четвърти съдия, а съдийски наблюдател е Милко Николов.
Съперниците са съседи в таблицата на временното класиране, само че „Ботев”, който е на 11-то място, има три точки повече. Отборът от Гълъбово има две победи, три равенства и две загуби, докато „Локомотив” е с 6 точки и засега е само с една победа в първенството.
Трябва да вземем на всяка цена трите точки, за да се успокои отборът и да се стабилизираме в класирането. Така че се хвърляме здраво и мислим само за победа, коментира старши треньорът Милчо Сирмов преди срещата. Няма да е лесно, защото „Ботев” има опитни футболисти и като цяло е стабилен тим. Всъщност лесни мачове няма да има, така че сме готови да се борим, каза още Сирмов.
За „Ботев” вече играят двама бивши „локомотивци”, които си тръгнаха съвсем наскоро – Ерай Карадайъ и Емин Ахмед. За „Локо” ще играе завърналият се в отбора Георги Колев. Юношата на „Левски” Георги Янев, който е последното попълнение в отбора, още не е картотекиран.
 


Ключови думи
Локо Христина Гутева
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати