Събота, 01 Oct 2022
            
Култура

Кристина Енчева спечели първа награда от „Полски щурчета”

  09.09.2019 11:33
Кристина Енчева спечели първа награда от „Полски щурчета”

Кристина Енчева от Горна Оряховица спечели първа награда в I възрастова група на конкурса „Полски щурчета” в Полски Тръмбеш. Близо 80 млади изпълнители участваха в петото издание на конкурса, организиран от Веселин Маринов в родния му град. Тази година гост изпълнители в различните вечери бяха Тони Димитрова и дует „Ритон”. Изпълнителите бяха оценявани от жури с председател Росица Кирилова и с членове Красимир Гюлмезов, Светослав Лобошки и Пламен Велинов.
В първа възрастова група се състезаваха 23 млади дарования. Кристина Енчева постигна резултат, който и отреди първата награда. Точка и половина я отдели от най-добре представилата се в групата Кристина Неделчева от Габрово, която спечели Гран при за тази възраст.
Кристина, която ще е второкласничка в СУ „Вичо Грънчаров” е възпитаничка на Стела Дойкова в „Мюзик саундс” към НЧ "Напредък 1869" - Горна Оряховица. Другата представителка на школата Преслава Георгиева съвсем скоро навърши 13 г. и бе най-младия участник в трета възрастова група и въпреки това се представи много достойно.
 


Ключови думи
кристина енчева
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати