Неделя, 02 Oct 2022
            
Други

Поредица от кражби в Павликенско през изминалото денонощие

  05.09.2019 09:42
Поредица от кражби в Павликенско през изминалото денонощие

Поредица от кражби в Павликенско регистрираха служителите на местното полицейско управление.  Те установиха извършител на кражба на цигари от магазин за хранителни стоки в града. Сигнал за случая е получен вчера. По данни на  тъжителя от обекта липсвали цигари на стойност 70 лв. От проведените действия по разследването е установено, че непозната жена е взела стек и няколко кутии с цигари, без да ги плати. Изяснена е самоличността й – 28-годишна от Павликени, неизвестна до момента на полицията. Стойността на откраднатата стока е възстановена. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.
Кражба на 2800 лв., моторен трион и помпа за източване на мляко от кравеферма в Бяла черква, разследват още служители на полицейското управление в Павликени. Деянието е извършено в периода 3-4 септември. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.
В същото време униформените работят и по случай на кражба на 1950 лв. от къща в с. Батак. Деянието е извършено вчера за времето от 19,30 ч. до 23,50 ч. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство. 
 


Ключови думи
кражби Павликени
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати