Четвъртък, 06 Oct 2022
            
Спорт

„Локомотив” отстрани „Марица”, чака „ЦСКА – София” за купата

  04.09.2019 20:03
„Локомотив” отстрани „Марица”, чака „ЦСКА – София” за купата

Горнооряховският „Локомотив” отстрани „Марица” във втория предварителен кръг на турнира за Купата на България и се класира за шестнайсетина финалите, където очаква отбора на „ЦСКА – София”.
Мачът се игра в Пловдив, тъй като на този етап домакини са отборите от по-долни групи. Според регламента на турнира победителят се решава в един мач. При равен резултат в редовното време следват две продължения по 15 мин. Ако тогава отново не се излъчи победител, се изпълняват дузпи. Главен съдия на срещата бе Васимир Ел-Хатиб с асистенти Георги Великов и  Марин Бонев. Четвърти съдия бе Мустафа Шефкет, а съдийски наблюдател Христо Недялков.
Калоян Стефанов откри за „Локомотив” в 10-та минута. Пак той удвои преднината на железничарите  в 65-та минута. Домакините върнаха един гол само две минути след това, но не успяха да направят обрат. Вместо това Деян Христов оформи крайното 3:1 за „Локомотив”.
Следващият съперник на „Локо” в турнира е „ЦСКА – София”. Армейците ще гостуват на стадион „Локомотив” на  24.09.2019 г. (четвъртък). Победителят отново ще се определи в един мач.
„Локомотив”: Василев, Минков, Тодоров, Фиданин, Харизанов, Пехливанов, Чалъков, Славков, Стефанов, Райчев, Христов.
 


Ключови думи
Локо
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати