Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Светски

Победителката в „Гласът на България” Стелияна Христова спечели сърцата на моторджийки от цялата страна

  03.09.2019 12:22
Победителката в „Гласът на България” Стелияна Христова спечели сърцата на моторджийки от цялата страна

Победителката в първия сезон на „Гласът на България“ Стелияна Христова спечели сърцата и на любителки на моторите и адреналина от цялата страна, които преди дни се събраха във Велико  Търново.
Певицата, която преди време спечели по безапелационен начин успешното музикално риалити, бе поканена да пее специално за четвъртата  национална среща на българските жени рокери. Организатор на събитието бе президентът на МСС “Born Free” в Бургас Ирина Едрева-Трифонова.
Сборен пункт на срещата бе култова бирария в старата столица. Емблематичният клуб бе и мястото, където моторджийките си дадоха среща отново и в края на деня.
Именно там вечерта се състоя изявата на Стелияна. Гласовитата великотърновка и нейният музикант Петко Савов пяха повече от три часа в чест на момичетата.
Атрактивните и свободолюбиви дами не спираха да се забавляват, танцуват и пеят заедно, а купонът продължи до малките часове на нощта.
Стелияна успя да плени сърцата на моторджийките, които дълго и бурно я аплодираха, настоявайки за още изпълнения. След края на концерта момичетата дълго разговаряха, разменяйки телефонни номера и снимайки се за спомен от паметната нощ.
Стелияна сподели, че също като своята публика, е имала страхотна и неповторима вечер и с огромно удоволствие ще пее отново за своите нови приятелки. Призна също, че самата тя от малка много харесва моторите и е посещавала мото събор преди време. Припомни, че кадри с мотор са в основата на нейния първи музикален клип. Певицата допълни, че вече събира смелост да си купи свой собствен мотор, който да се научи да кара добре и с удоволствие би посещавала срещите на мотористките в цялата страна.


Ключови думи
Стелияна Христова
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати