Неделя, 02 Oct 2022
            
Спорт

„Локомотив” взе точка от „Лудогорец 2” в "Гнездото на орлите"

  31.08.2019 09:18
„Локомотив” взе точка от „Лудогорец 2” в \

„Локомотив” и „Лудогорец 2” не успяха да се победят в мач от VII кръг на Втора лига. Двата отбора си размениха по два гола и си разделиха по една точка в „Гнездото на орлите”.
Срещата предложи динамичен и атрактивен футбол, като и двата тима имаха голови ситуации още в началото на първото полувреме. Вратарят на Лудогорец II Дамянов показа отличен рефлекс още в 4-та минута и отрази коварен удар на Чалъков. Три минути по късно Хюсеинов застраши вратата на гостите, пазена от Стефан Дафовски. До края на първото полувреме като цяло инициативата бе на страната на Лудогорец II, но до гол не се стигна.
Втората част от двубоя започна вихрено за "орлите" и резултатът дойде в 48-та минута с майсторски гол на Илкер Будинов и 1:0 . Две минути по късно Будинов отново пробва рефлекса на Дафовски, който внимаваше и спаси. В 55-та минута Димитър Митков отправи удар към вратата на железничарите от Горна Оряховица, но Дафовски отрази. Вторият гол във вратата на гостите падна в 62-та минута, като негов автор бе отново Будинов. 10 минути по късно гостите успяха да реализират и да намалят преднината на "орлите" с попадение на Деян Христов. Резултат бе изравнен в 77-та минута, когато Петър Чалъков вкара за 2:2. В продължението на второто полувреме Георги Бабалиев имаше шанс да промени резултата в полза на домакините, но стражът им спаси.
 ЛОКОМОТИВ( Горна Оряховица)- ЛУДОГОРЕЦ  2:2
Локомотив ( Горна Оряховица): Стефан Дафовски, Мартин Сандов, Кристиян Райчев, Иво Харизанов, Ивайло Тодоров, Михаил Минков, Петър Чалъков, Мартин Петков, Калоян Стефанов, Айкут Рамадан, Деян Христов.
 Лудогорец II: Дамян Дамянов, Петър Генчев, Хюсеин Кельовлуев, Велислав Минков, Ерол Дост, Тихомир Димитров, Преслав Петров, Димитър Илиев, Илкер Будинов, Димитър Митков, Иван Йорданов. Смени: Стефанов, Найденов, Бабалиев на местата на Кельовлуев, Минков, Будинов
 Жълти картони:Петър Чалъков, Мартин Петков от Локомотив (Горна Оряховица) и Велислав Минков от Лудогорец II.
Информация https://www.ludogorets.com
 


Ключови думи
Локо
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати